Despre noi

Bucuraţi-vă de atracţiile uneia dintre cele mai apreciate staţiuni balneare transilvănene din confortul elegant al Complexului SPA Aluniş.
Vă invităm să traiţi o experienţă care vă răsfaţă simţurile, vă relaxează corpul şi vă alungă stresul, aducându-vă echilibru şi armonie.

Ştrand & Restaurant

Lacul Negru

Lacul Negru - lacul cu cel mai bun nămol sapropelic și cea mai concentrată apă sărată dintre lacurile amenajate în Sovata - s-a DESCHIS pentru îmbăiere. (până acum fiind permisă doar imbaierea în bazinul exterior amenajat în incintă).

În complexul Lacul Negru vă puteți scălda în PISCINA EXTERIOARĂ cu apa sărată încălzită și filtrată la o temperatură între 27-30 de grade Celsius sau în LACUL NEGRU (apa sărată cu o temperatură naturală de aproximativ 25-28 de grade Celsius).

Lacul a fost recent REAMENAJAT și DESCHIS publicului pentru îmbăiere începând cu sezonul estival 2019.

În BAZA DE TRATAMENT a complexului puteți beneficia de împachetări cu nămol și numeroase alte tratamente reumatologice și ginecologice specifice stațiunii Sovata.

De asemenea ștrandul vă pune la dispoziție și un restaurant cu 90 de locuri în incintă precum și un bar de zi.

Pentru detalii legate de program si tarife va rugam sa ne contactati la numerele de telefon: 0265.570.551 sau 0755.077.289. 

Ne puteti gasi si pe Facebook.

Adresa: Sovata, str. Bradului nr. 30
Tel: (+40) 755-077.289