Despre noi

Bucuraţi-vă de atracţiile uneia dintre cele mai apreciate staţiuni balneare transilvănene din confortul elegant al Complexului SPA Aluniş.
Vă invităm să traiţi o experienţă care vă răsfaţă simţurile, vă relaxează corpul şi vă alungă stresul, aducându-vă echilibru şi armonie.

DESPRE

Termeni şi Condiţii


Condiții Generale pentru utilizarea site-ului www.sovata-alunis.ro.

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului www.sovata-alunis.ro de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

PLATI

Serviciile achizitionate de catre clienti pot fi achitate prin urmatoarele metode de plata: cash, online, transfer bancar sau tichete de vacanta in baza unei facturi proforme.

Pentru serviciile achitate in avans cu tichete de vacanta, avansul nu se poate restitui in cazul unei anulari anticipate iar suma va trebui reutilizata la o rezervare ulterioara.

In cazul rezervarilor, exceptand pachetele cu oferte speciale, in cazul in care clientul anuleaza rezervarea cu mai putin de 7 zile pana la data cazarii, se va retine contravaloarea unei nopti de cazare. In conditiile in care anularea rezervarii se face cu mai mult de 7 zile pana la data cazarii, avansul se restituie integral sau se poate reutiliza la o rezervare ulterioara. Banii se vor restitui in termen de 14 zile lucratoare de la confirmarea anularii de catre societate.

In cazul pachetelor cu oferte speciale, in cazul anularii anticipate, avansul nu se restituie dar se poate reutiliza la o rezervare ulterioara.

Acceptăm tichete de vacanță: SODEXO, CHEQUES VACANCES, EDENRED

TARIFELE SUNT VALABILE CU REZERVARE PREALABILĂ, TARIFELE DE RECEPȚIE VOR FI ÎNTOTDEAUNA CU CEL PUȚIN 10% MAI MARI.

Rezervările ferme se fac cu plata în avans a 30% din c/v serviciilor solicitate, când în ofertă nu este specificat altfel.

Dacă anularea rezervării se realizează cu mai putin de 48 ore (în extrasezon) și 7 zile (în sezon) înainte de data sosirii, hotelul își rezervă dreptul de a reține contravalorea primei nopți de cazare.

Camerele alocate rezervărilor pentru care nu s-a achitat avans vor fi reținute până la ora 16.00.

Vă rugăm sunați la recepția hotelului dacă întârziați, altfel camerele nu vor mai fi reținute.

ZIUA HOTELIERĂ ÎNCEPE LA ORA 16.00 ȘI SE ÎNCHEIE LA ORA 11.00 ÎN ZIUA PLECĂRII.

REZERVĂRILE SE FAC PENTRU MINIM 2 NOPȚI.

Pentru copiii între 2 și 6 ani (neîmpliniți) se va achita 25 lei/copil/zi taxă utilități (cazare),

Pentru copiii între 6 și 14 ani (neîmpliniti) se va achita 50 lei/copil/zi taxă utilități (cazare),

Pentru copiii care nu au împlinit 14 ani patul suplimentar este la tarif de 70 lei/noapte (cazare),

Pentru copiii care au împlinit 14 ani patul suplimentar este la tarif de 95 lei/noapte (extrasezon) sau 150 lei/noapte (sezon). Tariful include cazare.

Tariful pentru camera single este 80% din tariful unei camere duble la care se adauga c/v tipului de masa
dorit ;

Prețul de cazare include intrarea la piscinele cu apă dulce și sărată, saune, sală de fitness (în funcție de regulamentul legislativ aflat în vigoare la momentul respectiv).

Parcarea este gratuită.

Excepție de la aceste tarife se face în perioadele cu pachete speciale (weekend, Paste, 1 Mai, etc).DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI
ALUNIȘ S.R.L. (denumită în continuare ALUNIȘ S.R.L.), deține site-ul www.sovata-alunis.ro.
Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea ALUNIȘ S.R.L., care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.
Întregul conținut al site-ului www.sovata-alunis.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de ALUNIȘ S.R.L.. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea ALUNIȘ S.R.L.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII
Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor și serviciilor ALUNIȘ S.R.L..
ALUNIȘ S.R.L. nu va acorda nici o garanție referitoare la:
– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virușilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.
Astfel, ALUNIȘ S.R.L. nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele ALUNIȘ S.R.L., prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.sovata-alunis.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea ALUNIȘ S.R.L. în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte.
ALUNIȘ S.R.L. nu poate garanta că prezentele pagini nu conțin erori, și asigura că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.
Orice persoană care doreste să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze ALUNIȘ S.R.L. prin unul din mijloacele afișate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauza căt și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

INFORMAȚII PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.
Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresă, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează să fie utilizate produsele și/sau serviciile ALUNIȘ S.R.L., dar poate include și alte informații aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.
Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări si prelucrări electronice.

LEGATURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ALUNIȘ S.R.L. utile in legătură cu conținutul site-ului său și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.
ALUNIȘ S.R.L. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI
Orice persoană care vizitează site-ul www.sovata-alunis.ro și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către ALUNIȘ S.R.L. în vederea efectuării de studii de piață; transmiteri de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către ALUNIȘ S.R.L. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate (a se vedea pagina Contact din site); alte activități întreprinse de ALUNIȘ S.R.L. și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.
ALUNIȘ S.R.L. va pastra confidențialitatea acestor informații.
Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 și directivelor GDPR pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
 

Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării vă rugăm să ne contactați prin intermediul secțiunii Contact din site.