Despre noi

Bucuraţi-vă de atracţiile uneia dintre cele mai apreciate staţiuni balneare transilvănene din confortul elegant al Complexului SPA Aluniş.
Vă invităm să traiţi o experienţă care vă răsfaţă simţurile, vă relaxează corpul şi vă alungă stresul, aducându-vă echilibru şi armonie.

BAZĂ DE TRATAMENT

Lacul Negru

Pentru a profita de tratamentul cu factori naturali specifici stațiunii Sovata, Complexul ALUNIȘ a deschis în luna Iulie 2016 BAZA DE TRATAMENT LACUL NEGRU, la doar 500m de Hotel Aluniș, pe str. Bradului nr.30.

Vă așteptăm să vă bucurați de efectele benefice ale naturii din zonă, de tehnica modernă și dotarile excelente ale noii baze de tratament și de întreaga atenție a personalului medical specializat și autorizat.

Pentru tratarea afecțiunilor reumatismale și ginecologice se asigură consultații medicale, proceduri (baie în cadă cu apă sărată, masaj, electroterapie, împachetări parafină, împachetări nămol,etc.) toate sub atenta îndrumare a medicilor specialiști.

Proceduri de tratament:

  • tratament pentru stimularea fertilității
  • electroterapie
  • împachetări cu nămol sau parafină
  • hidroterapie
  • masaj medical

Datorită proprietăților curative ale apelor sărate și ale nămolurilor extrase din lacurile sărate din zona Sovata, stațiunea a devenit destinația recomandată în tratarea afecțiunilor ginecologice și reumatismale, o stațiune unică în Europa, renumită pentru frumusețea sa și efectele benefice asupra săntății dvs.


Program: L-V 07:30-15:30

Adresa: Sovata, str. Bradului nr. 30
Tel: (+40) 755-077.289