T

Tarife cazare si tratament 2018

Hotel Alunis

Pentru ofertele speciale va rugam sa ne vizitati la link-urile de mai jos:

Oferta WEEKEND RELAX

Hotel ALUNIS*** SOVATA

NOTA: TARIFELE SUNT VALABILE CU REZERVARE PREALABILA, TARIFELE DE RECEPTIE VOR FI INTOTDEAUNA CU CEL PUTIN 10% MAI MARI.

Rezervarile ferme se fac cu plata in avans a 30% din c/v serviciilor solicitate, cand in oferta nu este specificat altfel. Daca anularea rezervarii se realizeaza cu mai putin de 48 ore inainte de data sosirii, hotelul isi rezerva dreptul de a retine contravalorea primei nopti de cazare.  Camerele alocate rezervarilor pentru care nu s-a achitat avans vor fi retinute pana la ora 16.00. Va rugam sunati la receptia hotelului daca intarziati, altfel camerele nu vor mai fi retinute.
ZIUA HOTELIERA INCEPE LA ORA 16.00 SI SE INCHEIE LA ORA 11.00 IN ZIUA PLECARII.
REZERVARILE SE FAC PENTRU MINIM 2 NOPTI.

Tarife 2018

1.Tarifele pentru pachete de odihna (cazare si masa) în Hotel Aluniş***, Sovata:

Perioada Cazare in cam dbl
cu demipensiune
( TV 50 lei/pers) /zi sau
pensiune completa meniu fix
Cazare in cam.dbl
cu pensiune completa
( TV 70 lei/pers)/zi
02.01-14.01.2018 145 lei/pers/zi 165 lei/pers/zi
15.01-31.03.2018 140 lei/pers/zi 160 lei/pers/zi


• Toate camerele au telefon, frigider, TV, CATV, WI-FI, uscator de par, halate de baie, minibar.
• Pentru copiii intre 2 si 6 ani (neimpliniti) se va achita 20 lei/copil/zi taxă utilități (include accesul gratuit la piscina ,varsta se dovedeste cu certificatul de nastere),
• Pentru copiii intre 6 si 14 ani (neimpliniti) se va achita 40 lei/copil/zi taxă utilități (include accesul gratuit la piscina varsta se dovedeste cu certificatul de nastere,),
• Pentru copiii care nu au implinit 14 ani patul suplimentar este la tarif de 60 lei / noapte (include accesul gratuit la piscina),
• Tariful pentru camera single este 80% din tariful unei camere duble la care se adauga c/v tipului de masa dorit ;
• Pretul de cazare include intrarea la piscinele cu apa dulce si sarata, saune, sala de fitness ,
Aceste tarife includ si contravaloarea parcarii in cazul in care masina este parcata in parcarea hotelului.
 Exceptie facand perioadele cu pachete speciale
 
2. Tarife pachete de tratament (cazare, masa si tratament reumatologic/ginecologic sau respirator in baza proprie de tratament) :

Perioada Tratament 7 nopti/cazare
15 proceduri/sejur
Tratament 12nopti/cazare
30 proceduri/sejur
08.01-31.03.2018 1095 lei/pers;1452lei/sgl 1920 lei/pers;2532lei/sgl


Tarifele sunt valabile cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Persoanele care nu detin bilet de trimitere de la medicul de familie achita o diferenta suplimentara de TVA 9% la valoarea pachetului si taxa de consultatie in valoare de 35 lei. Tarifele includ consultatia medicala, cazare in camera dubla si pensiune completa meniu fix (la cerere se elibereaza contravaloarea meniului fix in tichete valorice ,masa servindu-se a la carte la restaurant ,unde tarifele contin TVA ). Procedurile din pachetele speciale sunt minore. Pentru o singura persoana in camera se adauga supliment de camera single.Pachetele incep obligatoriu de duminica.
Pachetele de tratament includ si accesul la piscina cu apa dulce, saune si fitness. Nu includ accesul la piscinele cu apa sarata decat pe baza fisei de tratament.
Aceste tarife includ si contravaloarea parcarii in cazul in care masina este parcata in parcarea hotelului.

3. Biletele obtinute prin CNPP includ cazare , pensiune completa ( meniu fix ) si tratament.
Nu includ accesul gratuit la piscinele cu apa dulce , saune, sala de fitness . Pentru copiii care insotesc adultii si care au varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani se achia o diferenta la cazare de 20 lei / zi / copil (varsta se dovedeste cu certificatul de nastere ) Copiii peste 12 ani platesc tariful de receptie .

 

Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Detalii aici